Ajuda sobre el nou format RSS de l’Agenda.

Nou format RSS de l’Agenda.

Amb la finalitat de simplificar la lectura de els canvis a l’agenda, s’ha afegit el format RSS (Really Simple Syndication).

Els arxius RSS son un nou mčtode de obtenir y oferir informació. Aquest format es de gran utilitat para llocs Web que actualitzen els continguts amb freqüčncia, ja que permeten compartir la informació i veure-la en altres llocs de manera immediata. A aquest intercanvi de informació se’l denomina "sindicació".

Per a poder veure el contingut del RSS es necessita un "lector" d'aquest format. Afortunadament hi ha innombrables lectors tant sobre el mateix PC com des de la web. Per exemple aquest servei tant el presten l'Internet Explorer 7 i 8, el Firefox, el Safari i les pŕgines personals del Google o el Yahoo. A Internet podeu trobar innumerables llocs que ofereixen lectors de FEEDS.

El navegador ens indicarŕ la presčncia d'una font RSS a la pŕgina en activar el símbol corresponent:, o amb les lletres RSS, que habitualment estŕ ubicat a la barra d'eines. Prement aquest símbol només cal seguir les instruccions del navegador.

Si tenim compte amb un d'ells, també podem utilitzar les pŕgines personals de GOOGLE i YAHOO prement respectivament en y y seguint les instruccions.

D'aquesta manera estarem puntualment informats dels canvis que es produeixin en l'agenda.