May 2019
25
Categoria

Catalunya Il·luminada per la NF el 17 de Maig

El passat divendres 17 de maig va ser el Dia Mundial de la Conscienciació sobre les Neurofibromatosis. SHINE A LIGHT ON NF (Il·luminem la NF) és una iniciativa iniciada pel CTF (children tumor foundation) encaminada a conscienciar sobre la malaltia, il·luminant en blau i verd edificis, ponts i monuments emblemàtics a tot el món. Des de ACNEFI volem agraïr a totes les institucions que s'han adherit a la campanya Shinealight per donar visibilitat a la nostra malaltia.  La Neurofibromatosi és una malaltia minoritaria que NO té cura però entre tots cada dia estem una mica més aprop de trobar-la.  Estem molt contents de l'alta participació tenint en compte que és el primer any que ens adherim a aquesta iniciativa de nivell mundial. Acontinuació us mostrem les fotos: Ajuntament de Lleida   Ajuntament de St. Celoni   El Gaudí Centre de Reus El Molino de Barcelona Font d’El Serrallo, Tarragona Fonts de Barcelona Hotel La Fortalesa, Girona Pont Anoia, Martorell Pont de Can Molas, Manlleu Teatre Nacional de Catalunya, Barcelona   Moltes gràcies a tots!! #EndNF#ensmovemperlaneurofibromatosis Children's Tumor FoundationNF Patients United

Tags:

Publicar en FaceBook Enviar este artículo a otra persona
May 2019
17
Categoria

Il·lumina per la NF el 17 de Maig

El proper divendres 17 de maig és el Dia Mundial de la Conscienciació sobre les Neurofibromatosis. SHINE A LIGHT ON NF (Il·luminem la NF) és una iniciativa iniciada pel CTF (children tumor foundation) encaminada a conscienciar sobre la malaltia, il·luminant en blau i verd edificis, ponts i monuments emblemàtics a tot el món. [More]

Tags:

Publicar en FaceBook Enviar este artículo a otra persona